Share

De voordelen van een notuleerservice

Het hebben van een goede verslaglegging voor een bijeenkomst, bespreking of vergadering is belangrijk bij elk bedrijf. Vroeger werd vaak een personeelslid belast met het notuleren, maar steeds meer organisaties en bedrijven kiezen ervoor om een professioneel bedrijf in te huren om de notulen te maken. Met het inschakelen van een professioneel bedrijf kan er tijd en kosten worden bespaard en wordt er gezorgd voor een onafhankelijke en duidelijke verslaglegging. Veel bedrijven bieden tegenwoordig een notuleerservice aan.

 

Met een notuleerservice krijg je op tijd je notulen
Vroeger werd er op een traditionele manier genotuleerd door personeelsleden. Het notuleren werd vaak vooruit geschoven, waardoor er belangrijke notulen wekenlang bleven liggen. En als je dan uiteindelijk een notulen in bezit krijgt van de betreffende vergadering of bijeenkomst dan heb je er meestal weinig meer aan. Zo heb je helemaal voor niets vergaderd. Door het inschakelen van een professionele en ervaren notulist weet je zeker dat je op tijd de notulen binnenkrijgt en je een duidelijke weergave hebt van wat er precies allemaal is besproken. Deelnemers van de vergadering kunnen met de notulen de besproken punten weer voor de geest halen. En hebben bepaalde personen een vergadering of bijeenkomst gemist, dan worden ze met de notulen goed bijgepraat en weten ze precies wat er is besproken.

 

Wat zijn de voordelen van een professionele notulist inschakelen?

De volgende voordelen krijg je als je een professionele notuleerservice inschakelt. Zo kunnen alle deelnemers zich helemaal focussen op de vergadering zonder zich zorgen te maken over notuleren. Daarnaast krijg je een professionele verslaglegging en wordt er onderscheid gemaakt tussen hoofd- en bijzaken. Je krijgt een accurate en snelle oplevering van de notulen en is tijd- en kostenbesparend. De notulen worden door een notuleerservice onafhankelijk opgesteld. Een goede notuleerservice heeft mensen in dienst met minimaal HBO denk- en werkniveau. En bij een goede notuleerservice krijg je de notulen binnen een week in bezit nadat de vergadering heeft plaatsgevonden.

 

Hoe zit het met de prijzen van een notuleerservice?

De prijs van een notuleerservice is afhankelijk van een aantal zaken. Zo speelt het soort notuleren een rol bij de prijs. Maar ook is de prijs afhankelijk van de duur van de bijeenkomst en de moeilijkheidsgraad van de besproken onderwerpen. Daarnaast speelt de voertaal een belangrijke rol bij het bepalen van de prijs van een notuleerservice.

You may also like...